moh terjah..!!

Chrome Like
on Google+
..
SocialPromoter. .

Rabu, 4 Januari 2012

Ustaz Azhar Idrus Bersama Oldskool Ketika Muda

Ustaz Azhar Idrus Like Oldskool Ketika Muda


Fenomena UAI melanda seantero melaya terutama dalam enjin carian alam maya berkaitan Ustaz Azhar Idrus ni Siapa yang tak kenai kan.Tertarik juga cara penyampaian beliau yang bersahaja.Sedikit sebanyak yang aku tahu beliau
berpengetahuan dalam dunia Automotive dan enjin,dan mempunyai hobi berkaitan dengan kemera itu antaranya lah yang aku tahu.So...tengah asyik jalan-jalan di google tetiba muncul satu gambar menarik perhatian aku berkaitan dengan UAI ni.Gambar Ustaz Azhar Idrus masa muda-mudi sedang berposing dengan seketoi Oldskool dengan penuh bergaya.
Kalau tak salah Oldskool jenis Datsun VIOLET.
nak bercerita tentang UAI ni memang banyak lah bersepah dalam internet.korang search je dalam Google tu
moh nengok gambo nye yob....


Posing maut dari UAI dengan Oldskool Datsun Violet

ini la Datsun Violet

UAI berposing dengan Oldskool siapa tu dok pasti pullok.Tak ada penjelasan detail dengan gambo nya.

5 comments

4 Januari 2012 7:32 PTG

ustat naik beskal juga la

4 Januari 2012 8:55 PTG

wah, post yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

4 Januari 2012 10:40 PTG

Assalam..dari jauh nampok macang zizan pulok deh...hihi

5 Januari 2012 4:59 PG

@khairul..ustaz lain dari yang lain ni..hehhe

5 Januari 2012 5:03 PG

@Emmet: timo kasih sudi singgah..blog cincai jer pon..huhu

@adanaberkat: sama tapi dok serupo pullok...thanks bro..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lambdaspin Punya Lubuk

↑ Grab this Headline Animator

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Cheap Dedicated Hosting [Valid Atom 1.0]