moh terjah..!!

Chrome Like
on Google+
..
SocialPromoter. .

Khamis, 16 Februari 2012

Kelab Kereta Lama Dalam Sinar Harian Pulak

Kelab Kereta Lama Dalam Sinar Harian Pulak
Gambar ihsan IjadsanGambar ihsan Ijadsan

Sepatutnya artikal ini keluar seawal munculnya berita di Sinar  2/2/2012 dalam keadaan kekangan kerja yang melampau maka lewat lah aku publish.. kali ini Kelab Kereta Lama@KKL muncul pula di Sinar harian 
bersempena dengan karnival karangkraf 
di Shah Alam.Jemputan untuk KKL tengah aku tak dapat join la pasal jauh..aku dah pernah masuk Sinar boleh baca di [AKU SINAR HARIAN INSIDE].Untuk yang ini bagi peluang kawan-kawan lain pulak nak merasa glamor.Metro pun dah dua tiga kali aku masuk salah satu nya boleh baca di [KKL DALAM METRO].


Ada sedikit kesilapan dalam pengguanaan perkataan sama ada typing error atau memang  pemahaman sudah begitu tak dapat di jelaskan dan yang pasti membuatkan geli perut bila membacan nya cuba tengok gambar porno di bawah ini..
  Artikal penuh nampak tanda yang aku tanda tu gambar bawah..

haa...kesalahan pertama "Toyota Dutson" yang sebetulnya Datsun dan "Toyota" tu bukan join dengan Datsun sekarang di tukar ke Nissan  aduhh fail baca jadi tak stim kalau ejaan tunggang tebalik,apa pun mungkin kesilapan yang tak di sengajakan..

liputan dari Sinar ni memang terbaik sebab tak kedekut gambar macam metro boleh tengok artikal di [KKL DALAM METRO] cukup kedekut gambar.
Untuk bacaan penuh "KERETA LAMA SINAR HARIAN"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lambdaspin Punya Lubuk

↑ Grab this Headline Animator

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Cheap Dedicated Hosting [Valid Atom 1.0]