moh terjah..!!

Chrome Like
on Google+
..
SocialPromoter. .

Ahad, 25 Mac 2012

Bangkai Hantu Retro Versi Siang Part One

Lagi Bangkai Retro Vintage

Seperti yang aku maklum sebelum ini di dalam entri dan full info ada di [hantu retro di tangkap] untuk show 
dalam versi siang so atas kemunculan sedikit rasa kerajinan,aku up kan bagi versi siang pulak..
sebagai sambungan dari versi malam,ada beberapa part yang akan muncul lagi selepas ini.
Walaupun mungkin ada sebahagian penerjah entri ini telah pun melihat nya,aku tak kira aku nak up jugak walaupun banyak dah berkaitan bangkai-bangkai retro vintage oldskool yang aku kongsikan sebelum ini dan...sebab nya aku up pasal
dah lama sangat tersimpan dalam laptop aku ni sampaikan sumber pun dah hilang..
kalau anda ada terjumpa sumber tolong kasi tau ye..cerita panjang pun tak guna layan ja..
Aku dah edit sedikit effect image tambah sharp dan contrast konon-konon bagi lebih inzal la..ekekke


Klik Image For View










































































Thanks for watching...tunggu part two pula.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lambdaspin Punya Lubuk

↑ Grab this Headline Animator

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Cheap Dedicated Hosting [Valid Atom 1.0]